Armastatud ja andekas näitlejanna, alati särav ja sõbralik Diana Klas, räägib Gossip.ee-le, et tema elu kõige ilusam suvi oli aastal 1999. “1999. aasta suvel 23. juunil sündis mul tütreke Anna. See on olnud kauneim suvi,” meenutab Klas.

Maestro Eri Klasi näitlejannast ja lauljast tütre Diana Klas‘ i käed-jalad on tööd täis. Diana räägib, et erinevaid vabaõhuüritusi ta polegi jõudnud sellel suvel külastada. “Üritusi pole jõudnud külastada,” räägib Diana ning ütleb, et suvi on möödunud töötähe all. “Suvi on olnud töine. Sõitsin komöödiateatri suvetuuriga “Palun lahkuge lavalt” mööda Eestit.”

Meenutades elu ilusaimaid suvesid, mainib Diana esimesena 1999 aasta suve, kui sündis tema tütar Anna. “1999 aasta suvel 23. juunil sündis mul tütreke Anna. See on olnud kauneim suvi.” Hea sõnaga meenutab Diana ka oma enda lapsepõlve suvesid ning võrratut Itaaliat. “Suvepaigad meenuvad lapsepõlvest Eestis – ikka Elva ja Lohusalu. Väljamaal kogu Itaalia.”

Küsimuse peale, mis on tema lemmik suvesöök ja -jook, vastab Diana: “Suvesöögiks ljulja gebab ja suvejoogiks külm punane vein.”

Salonge Diana ei külasta ning iluprotseduure teeb kaunis naine endale kodus ise. Diana on ehe näide sellest, et kaunis ja hoolitsetud saab ka lihtsate ja koduste vahenditega olla. “Ei külasta salonge, ehk oma 2 korda solaariumit. Kodus armastan vannis käia, seal ka näomaski jne. teha.”

Uurisime ka Diana sügisplaanide kohta, ent need on naisel veel lahtised. “Sügisplaanid on veel lahtised. Oktoobris kindlasti Komöödiateatri lavastusega teeme ühe tuuri. Tahaks ka laulda ja ehk ka mõned plaanid, mida ei julgeks veel öelda…” räägib Diana Gossip.ee-le.